browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Benvinguda

Benvinguts a Bages.cat,

Bages.cat és una iniciativa de dos joves bagencs, sense ànim de lucre i sense cap tipus de suport institucional. Tenim la intenció de fer comarca, és a dir, conèixer i  donar a conèixer els 35 municipis que en formen part, explicar des de l’actualitat fins a curiositats, des de les grans festes majors fins als més petits dels esdeveniments.

Sovint allò més pròxim és allò més desconegut. La societat en la que vivim ens ha ensenyat a no valorar allò que ens és propi i a admirar tot el que ens és estrany. Tenim un territori per trepitjar i explorar; en volem conèixer els racons. Tenim unes festes i unes tradicions; les volem viure, sentir i sobretot, gaudir. Des d’aquesta web volem posar en valor el patrimoni local, volem aprendre a estimar-lo,  tot complint amb un doble objectiu: tenir la possibilitat i l’excusa per descobrir-lo a la vegada que el transmetem i el difonem.

Aquest no volem que sigui un espai tancat, ans el contrari, demanem la participació i col·laboració de tothom, tant del que sap com del que vol saber. Estem oberts  a tota crítica i/o suggeriment  i intentarem donar resposta tan aviat com ens sigui possible.

Bages.cat és una iniciativa basada en la informació però també en l’opinió, pensada per ser útil però també per a l’entreteniment, per servir de punt de referència de tot aquell que vulgui saber el que s’hi fa i s’hi cou a la comarca del Bages.

 

Disculpeu-nos per endavant per les més que probables imprecisions i errors.

 

Moltes gràcies per la visita!

www.bages.cat

Comparteix!

4 Responses to Benvinguda

 1. Miquel

  una web molt xula!!!!!

 2. Miquel

  com mola no??? sisisis

 3. David

  Una web diferent, necessària, i que es farà estimar.

 4. ASSOCIACIÓ DE PRODUCTORS I ELABORADORS AGROALIMENTARIS DEL BAGES

  MERCAT DE PRODUCTES AGROALIMENTARIS DEL BAGES
  TOTS ELS DIMECRES A LA PLAÇA DE LES OQUES
  Cantonada carrers Carrasco i Formiguera / Josep M. Planes
  HORARI D`ESTIU: A partir del 6 de juny nomes obrirem al matí
  ORGANITZA: ASSOCIACIÓ DE PRODUCTORS I ELABORADORS AGROALIMENTARIS DEL BAGES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *