browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Alba Font

Manresana de tota la vida; filla d’un orgullós monistrolenc de Montserrat;  amb família escampada per Santpedor, Castellgalí i Navarcles; aparellada amb un informàtic que se sent més calderí que altra cosa; amb amics d’aquí i d’allà, de Sant Fruitós de Bages, de Sant Joan de Vilatorrada, de Castellnou o de Fonollosa.

Politòloga de formació, redactora de vocació i secretària/administrativa/col·laboradora de professió d’un diputat bagenc des de fa gairebé dos anys. Cursant un màster en Gestió de la Comunicació Política i Electoral.

Durant tot aquest últim any es pot dir que he après. I força. Coses d’allò més interessants, i altres que dius… cal? Tinc la capacitat de poder ordenar alfabèticament els 35 pobles del Bages sense equivocacions (“ditxosa” memòria selectiva). Però això no és tot! He après cultura bagenca, i tant, sabent que el municipi més petit en població és Talamanca, en superfície Navarcles i el més gran Sant Mateu de Bages.

Però no en tenia prou només en això, només en  conèixer aspectes superficials. La meva relació (amb el Bages) estava estancada i necessitava aprofundir. Tot i que, ben mirat, era una feinada considerable fer-ho jo sola. Necessitava algú, algú que em motivés en els moments de decadència intel·lectual i estigués disposat a treballar molt i molt a canvi de… a canvi d’autorealització personal, què carai! Així que de seguida ho vaig tenir clar i em vaig disposar a trucar a l’Albert Tatjé, gran amic i millor persona! :)

I és aquí, just en aquest punt, on decideixo començar l’aventura, l’aventura de descobrir casa nostra. És l’hora, doncs, de fer comarca. Espero que en gaudiu llegint-ho tal com jo en gaudeixo fent-ho.

Comparteix!

One Response to Alba Font

  1. Admirador secret

    Kina noia + interesant !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *